Многофункционална безжична прахосмукачка

Price: 25,00 BGN
+ -
Please choose:

Мултифункционална прахосмукачка: Идеална за вашия кемпер или каравана.Прахосмукачката може да се използва за почистване на труднодостъпни места. Ръчната прахосмукачка може да бъде машина за почистване на лаптоп, прахосмукачка за бюро, ръчна прахосмукачка за кола, пиано, къща за домашни любимци, почистване на офис бюро и др.

Безжична и с акумулатор: USB акумулатор, идва с кабел за зареждане, който може да бъде свързан към лаптоп, зареждане през USB порт на кола, мобилно захранване и др.

Миещ се HEPA филтър: HEPA филтърът може да се мие и използва многократно, което предпазва от прах и мръсотия, за да се избегне запушване. Извадете филтъра от прахосмукачката на прахосмукачката, измийте го с вода и го подсушете за повторна употреба. (Съвет за използване: Ако вакуумният филтър е пълен с мръсотия или слабо засмукване, моля, почистете филтъра навреме, за да сте сигурни, че филтърът за прах може да работи нормално).

Силно засмукване 5,5 KPa: Ръчната прахосмукачка за кола има силно засмукване 5,5 Kpa, подходяща за ежедневна домакинска работа за почистване на прах. Изходна мощност 120W супермощен мотор осигурява силно засмукване до 5500pa, което може бързо и лесно да премахне остатъците от храна, частици и косми от домашни любимци около къщата или в колата. Безжичната мобилна работа с мокър/сух вакуум е по-удобна.

Мултифункционална прахосмукачка: Ръчна безжична професионална прахосмукачка за кемпер, каравана,кола или офис, помага да са ви чисти всеки ден. Ръчната прахосмукачка има олекотен корпус и тежи само 0,30 кг. Не се уморява да се държи дълго време и е особено подходящ за възрастни хора и жени.

Опаковка: в кутия

Включен пакет: 1 x накрайник за четка. 1 x накрайник с прорези. 1 x ръчна прахосмукачка, 1 x USB тип C кабел за зареждане

Quick Order Without registration
I agree with terms and conditions and privacy policy of the site.
The order is sent. We will call you for more information.
); } catch(err){ } }; var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(dg_scr, s); })();