Преносим хладилник/фризер 45/55л. за кола с две зони

  • Марка: Vevor
  • Кат. номер: ПП-005
Цена: 679,00 BGN
+ -
Моля, изберете:
ПРЕНОСИМ ХЛАДИЛНИК/ФРИЗЕР ЗА КОЛА
Бързо охлаждане: Изпитайте бързо и ефективно охлаждане с нашия мини хладилник за кола. Оборудван с подобрен компресор, той може да охлади от 25°С до 0°С само за 15 минути и да охлади до -20°С за един час, като гарантира, че вашите напитки и храна остават освежаващо охладени. Той дори работи безупречно при наклон от 45°, което го прави перфектният спътник за приключения на открито или работа в движение.
Тих и енергийно ефективен: Нашият преносим хладилник за кола консумира само 0,6kw.h енергия за 24 часа, осигурявайки впечатляваща енергийна ефективност, която пести енергия. И може да се похвали с тиха като шепот работа, излъчвайки по-малко от 45 db шум при работа. Можете да се съсредоточите върху работата си или да се насладите на спокоен нощен сън без безпокойство.
Двузонов контрол на температурата: Двете зони могат да бъдат персонализирани за целите на изолацията или охлаждането, а температурата може да се регулира между -20°С до 10°С, за да отговаря на вашите специфични нужди. С щедър общ капацитет можете лесно да охлаждате и съхранявате асортимент от напитки, плодове, месо, морски дарове и други, като гарантирате, че имате всичко необходимо за ежедневните си приключения.
Универсален за използване в семейството и в колата: Хладилникът за кола се доставя с линия за запалка за кола 138-инча/3,5 м и щепсел за преобразуване в домакинството, което ви позволява да го използвате в различни настройки, включително вашия дом, яхта, RV, кола, камион, или микробус.
Здрава конструкция: Нашият преносим хладилник е създаден да издържи. Изработен със здрава PP обвивка, той осигурява изключителна устойчивост срещу сблъсъци и падания. Независимо дали сте на неравни терени или при екстремни температурни условия, той гарантира, че тялото на кутията остава непокътнато в широк температурен диапазон от -20°С до 70°С.
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!
); } catch(err){ } }; var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(dg_scr, s); })();